Welkom

Electrische nagelfrees

​             

Hoe duidelijk kon deze vakspecialist zijn !

Een professionele electrische nagelfrees is heel wat anders dan een handvijl en niet zonder risico's.

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen, ga nooit zelf electrisch manicuren zonder een training te volgen bij een specialist op dit gebied want werken met electrische apparaten benodigd training !

Waarom een nagelfrees gebruiken ?

Ervaar het gebruiksgemak en de nauwkeurigheid van een nagelfrees. Een handvijl is vele malen groter dan een freesbit en neemt je zicht op de nagel weg. Een freesbit is vele malen kleiner en sneller, je zicht blijft maar het fijne nagelbed verdwijnt als sneeuw voor de zon bij onoplettendheid !

Het ontlast de rug, schouder en handen welke bij vijlen met de hand nogal eens overbelast kunnen raken.

Wat is hét moment voor de aanschaf van een electrische frees ?

Vaak wordt hiervoor gekozen wanneer het aantal klanten het toelaat, het budget hiervoor verdiend is of voldoende werkervaring bereikt. Na het volgen van een training weet je hoe een nagelfrees werkt en welke bitjes je waarvoor gebruikt. Let op of de training die je wilt gaan volgen hier ook een uitgebreide uitleg over geeft. Want niet alleen de wijze van gebruik en de diverse vormen, ook de verschillende kwaliteiten zijn belangrijk.

Waar koop je een nagel frees ?

 

Natuurlijk bij Magic Bits World    of  

Trainingscentra hebben deze niet altijd standaard in de collectie omdat de investering hiervoor hoog is. Een nagelgroothandel verkoopt nagelfrezen vaak wel in combinatie met trainingen. Grotere nagelgroothandelaren hebben vaak meerdere modellen en prijsklassen in voorraad. Niet alleen de grotere namen leveren kwaliteit, tegenwoordig doen kleinere, en vaak goedkopere merken er zeker niet voor onder ! 

N.B. bestel nooit je nagelfrees rechtstreeks vanuit China. Je weet niet wat je koopt en van een mooi plaatje kopen is echt niet verstandig. Daarnaast heb je geen garantie op je nagel frees. Wat als deze al snel vast loopt of stuk gaat..of erger..niet werkt bij ontvangst !?

 Geen testmogelijkheid maar wel een nagelfrees online kopen ?

Let allereerst op de garantie die de webshop biedt en of deze flexibel omgaan met omruilen of retour sturen. Electrische nagelfrezen van MagicBitsWorld.eu hebben een minimale garantie van 2 jaar op de complete frees dus niet enkel de motor, wat binnen de nederlands wetgeving zelfs niet verplicht is ! 

Waar moet een goede nagelfrees aan voldoen ?

  • De nagelfrees moet minimaal 20.000 RPM (toeren) kunnen draaien. Deze toeren heb je nodig voor het af frezen van kunstnagels uit acryl of hard gel. 
  • Het toerental zelf kunnen verhogen of verlagen werkt prettig. Een digitale display is uitermate geschikt, zo weet je exact met welke kracht je werkt. Want hoe hoger het toerental, hoe hoger de warmteontwikkeling en de klant dus hitte kan ervaren = onjuist gebruik. Let hier dus op.

  • Ook bij een laag toerental moet de nagelfrees blijven werken, dit is belangrijk voor bijvoorbeeld het geven van een russische manicure waar zorgvuldig omgaan met de nagelriemen en fijne bitjes essentiel is. Werk hiervoor met een toerental van gemiddeld 10.000 RPM.
  • De freesmachine moet de optie hebben om de freespen naar twee kanten te laten draaien. Zodoende is link- en rechtshandig gebruik mogelijk. 
  • Een lichte freespen, zoals de MagicCordless30, voorkomt RSI klachten, let dus op de specificaties.
  • Met een click-ring zijn de freesbits makkelijk en snel te verwisselen tijdens een manicure. Wanneer freesbitjes in de schacht geduwd moeten worden is het geen click-systeem maar ook dit is werkbaar echter alweer een verouderde mogelijkheid.
  • De freespen mag niet teveel trillen. Bij professioneel, dus dagelijks gebruik kan dit RSI klachten verhogen.

 

De nagelfrezen van MBW voldoen aan al deze eisen

voor een optimaal en professioneel gebruiksgemak !

 

 

Sorteer op
© 2017 - 2019 Magic Bits World | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel