Kies je frees bit

Frees bit kwaliteiten en garantie ..

 

​  Carbide / Staal

Staal is een hard metaal maar minder hard dan de diamant kwaliteit. Deze frees bitjes zijn te gebruiken bij het verwijderen van kunstnagels zoals acrylnagels of gelnagels. Nooit op de natuurlijke nagelplaat gebruiken !

 

 Diamant / Mineraal

Diamant is het sterkste mineraal wat er bestaat. Een diamant freesbitje kan 5x langer mee dan een stalen freesbit. Diamant is opgebouwd uit meerdere fijne lagen diamantsplinters. De steel daarentegen is gemaakt uit rvs waardoor deze resitent is tegen chemische reinigingsmiddelen en zijn daarom prima geschikt voor het desinfecteren in de ultrasoon.

Onze "Magic Diamond Collection" frees bitjes voor russian manicure zijn gemaakt uit deze fijne (medium) kwaliteit en zeer geschikt voor het gebruik op de natuurlijke nagel en de huid rondom de nagelriemen.

  Titanium / Metaal

Titanium is een harde metaalsoort en hebben veelal een " Z " fluting vorm. Ze zijn bijzonder sterk en goede warmtegeleiders maar vaak te grof (coarse) voor het bewerken van nagels. Deze frees bitjes worden het meest gebruikt voor hardgel en acrylnagels.

 

  Saffier / Korund

Saffier is zachter dan diamant en is een doorschijnend korund. Gezien het verschil in levensduur met diamant kwaliteiten werken wij niet met deze nagel frees bit soorten.

 

 Keramisch / keramiek / ceramic

Deze unieke frees bitjes hebben geen koolstofverbinding en vallen daarom niet onder de metaal of mineraal soorten. Een synthetisch frees bit soort welke door zijn samengeperste kwaliteit meteen een hele goede warmtegeleider is. Wanneer je nieuw bent met het gebuik van deze nagel frees bitjes, let er dan op dat je het toerental van je digitale nagelfrees niet te hoog zet. Pas het toerental dus aan !

Bestellen, klik hier

 

  Korund / Mineraal

Korund is een mineraalsoort en op diamant na de hardste. De naam komt uit het Hindi 'kurand' en dit product is in zijn oorsprong kleurloos. De kleur roze wordt dus machinaal toegevoegd. Groen en wit worden gebruikt in de pedicure sector en de fijne en kleinere roze kwaliteiten ( 2,5 milimeter doorsnede ) zijn uitermate geschikt voor de nagelstylist. Korund wordt gebruikt als slijpmiddel, echter de fijn samengeperste soorten zijn hierdoor zeer geschikt voor het zacht polijsten van de huid rondom de nagels. Pas hierop altijd het toerental van je digitale nagelfrees aan en werk nooit op de nagelplaat of aan nagelriemen zonder training !

Bestellen, klik hier

 

Garantie op freesbitjes:

Garantie geven wij niet op onze collectie freesbitjes aangezien deze geen electrische onderdelen bevatten. Producten gebruikt op de huid kunnen om hygienische redenen niet geretourneerd worden.  

 

 

Sorteer op
© 2017 - 2020 Magic Bits World | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel