Hygiene en Desinfectie

​                                

Gelpolish op je nagels of kunstnagels zelf bouwen is ontzettend leuk om te doen ! Maar waar moet je rekening mee houden als het gaat om schimmels & bacterien !

Zorg altijd dat je werkplek schoon is en er geen restanten van gellac of gels of stof door het vijlen meer aanwezig is. Hiervoor heeft de perfecte collectie van producten hiervoor in huis zoals bijvoorbeeld Barbicide de Ship-Shape salonreiniger voor je werktafel in de nagelsalon.    

Werk altijd met schone nagel tools zoals bijvoorbeeld cuticle  pushers (ook wel curette genoemd) nagelschaartjes en frees bitjes. Deze reining je in een manicure glas. Waarom ? Op je manicure tools kunnen gemakkelijk bacterien of schimmels achterblijven die je natuurlijk niet ziet maar wel flink wat problemen aan je handen en op je nagelbed kunnen veroorzaken !

 

Desinfecteer altijd al je tools na gebruik en gooi altijd weg wat weggegooid kan worden !

 

     

Het product wat je gebruikt in je manicureglas

is Barbicide disinfectant.

Een desinfectiemiddel met een antiroestformule

en sterk geconcentreed waardoor je maar weinig nodig hebt.

 

 

Op 1000ml water gebruik je 60 ml barbicide. Het manicure glas is slechts 120 ml dus je hebt maar 8 ml Barbicide nodig in je manicureglas en dit vul je dan verder aan met water.

Zet vervolgens je manicure schaartje, nagelknipper of curette rechtop in het glas en laat het minimaal 5 minuten inweken...klaar !

 

Barbicide is ook zeer geschikt voor de reiniging van ;

Kaptafels en kappersscharen, schoonheidssalons, tatoeerstudio's maar ook zonnestudio's ! 

© 2017 - 2020 Magic Bits World | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel