Welkom

Beauty & Skin

Een bijzonder hoog percentage aan Aloe Vera - in plaats van water - is wat LR Health en Beauty al meer dan 25 jaar een krachtige speler in de Health & Beauty care sector maakt.      

Water verzorgd niet, Aloe Vera wel..

Vanwege de uitmuntende prijs - kwaliteit verhouding zult u onze producten nimmer in supermarkt of drogisterij aantreffen !

Van de ultra soft skin cream tot een echt werkende lippenbalsem, overtuig jezelf van de weldadige werking van deze topproducten !

 

Parfums

Naast de overtuigende werking van de Health collectie zijn wij onmiddelijk gevallen voor onder andere de parfums uit de Beautylijn met Swarovski crystals. De eau de parfums, met een hoge concentratie parfumolie, hebben heerlijke niet overheersende geurcombinaties waardoor u deze parfums door de dag bij u kunt dragen tegen zeer betaalbare prijzen.

De parfums hebben in de bottle elk 3 prachtige grote Swarovski Crystals...

Leuk om te krijgen maar wie zou deze graag kado ontvangen ?

 

​ 

#Nailaddicts by Magic Bits World...wie is niet verslaafd aan nagelstyling en verzorging ?

Daarom hebben wij een care stick ontwikkeld, voor in de handtas, met daarin een verzorgende creme voor de nagelriemen welke eenvoudig en vlekvrij aan te brengen is op de nagelriem. Je hebt slechts een speldekopje nodig per nagel !

Want onze nagelriemen worden nogal eens vergeten. In Rusland horen de nagelriemen al jaren bij de totale nagelverzorging, en ook bij ons wordt dit 'kindje' sinds kort niet langer vergeten....eindelijk !

Ultra droge nagelriemen verwijderen we met een russian manicure bij de professionele nagelstyliste maar om dit te voorkomen verzorg je bij uitstek je nagelriemen met de nailcare stick van #Nailaddicts !

© 2017 - 2019 Magic Bits World | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel