Welkom

Louvain Gellac

Shop hier je eigen collectie uit meer dan 400 kleuren..

Louvain Gellac wordt gebruikt door nagelstylisten maar ook door schoonheidsspecialisten, pedicuren, kapsters. Het aanbrengen van gellak behoeft geen uitgebreide training zoals bijvoorbeeld voor een All Round nagelstyliste.

Met gezond verstand, creativiteit en het werken met goede kwaliteitsproducten kom je echt tot de mooiste resultaten zonder uitgebreide dure opleidingskosten.

Het nagelbed moet goed voorbereid worden voordat je de gelpolish/gellak Base coat aanbrengt. Dit is de belangrijkste stap voor een goede hechting !

Hoe je vervolgens de 3-step gelpolish aanbrengt is niet heel moeilijk maar er zijn echt wel een paar punten waar je op moet letten. 

Bent u schoonheidspecialiste, pedicure, kapster of hobby-nagelstylist maar wilt u investeren in een top product van een sublieme kwaliteit en zonder al te hoge kosten, kies dan voor de producten van Louvain !

 

Eindelijk eigen nagels echt verstevigen door eenvoudig gebruik van een kwastje. Sterker dan Herome of Sally Hansen maar echte professionele versteviging !

Hierna lak je eenvoudig elke gewenste gellac kleur..

  

 Internationale top kwaliteit Gellac in meer dan 380 kleuren ..

 Diamond ollection Gellac met een unieke diamanten schittering..

  Strong Gel Builder in 5 top kleuren voor de gevorderde #nailaddict. Pinchebaar dus               ook voor de pro's een ideaal product voor de perfecte kunstnagel !

  Temperature Gel Polish in 50 super toffe combi kleuren..
   Glass Gel Polish in 8 onmisbare trend kleuren..

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                        

© 2017 - 2019 Magic Bits World | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel